Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

How to prosoft

PROSOFT is het softwarepakket waarmee een TELETASK systeem geconfigureerd wordt en nadien volgens de wensen van de klant kan worden aangepast.

In PROSOFT worden de relaties gelegd tussen de drukknoppen (ingangen) enerzijds en de relais, dimmers en de motoruitgangen anderzijds. Nadat in PROSOFT alle ingangs- en uitgangsinterfaces zijn ingegeven, kan via de verschillende beschikbare functies alles aan elkaar gekoppeld worden. Daarenboven kunnen ook aanvullende functies met relaties zoals sferen, timers, logische functies, vergelijkingen, tellingen, berekeningen ... toegevoegd worden.

In onderstaande movies wordt telkens een concreet thema uitgelicht waarvoor we stap voor stap de gewenste configuraties maken.

Een nieuw project starten in PROSOFT

Hoe een Local Mood functie integreren?

Een Timed Local Mood functie in PROSOFT

Hoe een General Mood integreren?

Timed functie en Motion Detection functie

Een 'Als-Dan-Anders' functie in PROSOFT

Het gebruik van een Proces functie

De functie Vlaggen in PROSOFT

De Astroklokfunctie in PROSOFT

DALI Dimming toepassen en adresseren

Hoe Audio integreren over IP?

Configuratie iSGUI / centrale in Cloud

TELETASK project met >1 centrales

Programm. motorsturingen in PROSOFT

Hoe de Stapfunctie gebruiken?

Een RGB functie aanmaken

Tunable White Functie instellen

Hoe sensorfuncties gebruiken?

Airco over IP configuratie (TDS20065)

Airco over IP configuratie (TDS20068)

Constante lichtregeling

Spraaksturing