Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK TOUCH PANEL AURUS-6

Maak kennis met het nieuwste lid binnen de AURUS-familie van TELETASK. De aantrekkelijke AURUS-6 beschikt over een paneel met 6 aanraaktoetsen, een massief glazen front en een keramisch bedrukte achtergrond. Dit elegant design is te verkrijgen in 4 kleuren; wit, zwart, goud en zilvergrijs.

Kenmerkend voor het TELETASK AURUS-6 toetsenpaneel zijn de verschillende verborgen sensoren. Via deze sensoren kunnen de kamertemperatuur, luchtvochtigheid en niveaus van luchtkwaliteit gemeten worden. Bovendien beschikt de AURUS-6 over een ingebouwde infrarood ontvanger, te gebruiken voor bediening op afstand.

Zo goed als iedere TELETASK-functie kan via de AURUS-6 bestuurd worden. Een enkele knop kan zowel het licht(circuit) controleren, als een gehele ‘sfeer’ creëren door vooraf bepaalde waarden in te stellen op vlak van verlichting, temperatuur, muziek, enz. Dankzij deze praktische toetsen is het aangenaam vertoeven voor de bewoners, zonder onnodige gecompliceerde technieken.

Comfortabel wonen is belangrijk, maar ook de luchtkwaliteit in de woning is een actueel thema. De TELETASK AURUS-6 beschikt over multidisciplinaire ingebouwde vocht- en VOC (Volatile Organic Compounds) luchtkwaliteitssensoren. Hierdoor kunnen het vochtigheidsniveau per ruimte alsook de luchtkwaliteit en bijgevolg eventuele schadelijke verontreiniging gemeten en gevisualiseerd worden. Bovendien kan de AURUS-6 het ventilatie- of HVAC-systeem regelen tot minimale VOC-niveaus. Daarnaast is er ook een ingebouwde sensor voor de temperatuurregeling in de verschillende ruimtes.

EXTRA: TELETASK AURUS-6 TEMP, voorzien van een OLED-scherm voor directe sensoruitlezing en regeling van de kamertemperatuur.

Raadpleeg zeker onze e-cataloog.

Geschreven door Koen Debruyne