Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TOKEO zekeringlastscheider met slimme energiemeting

NH zekeringlastscheiders voor railsystemen 185 mm

De energie-industrie evolueert voortdurend. Om de energievoorziening efficiënter te maken zijn nieuwe, innovatieve producten nodig. Daarom lanceert JEAN MÜLLER de TOKEO zekeringlastscheiderstrook met slimme energiemeting. TOKEO combineert op unieke wijze de beveiliging van stroomafwaartse kringen en systemen met nieuwe mogelijkheden voor energiemeting. Met de nieuwe generatie TOKEO zekeringlastscheiders wordt elektrotechniek zowel veilig als slim.

Met TOKEO introduceert JEAN MÜLLER een gloednieuwe reeks slimme zekeringlastscheiderstroken met onder meer de mogelijkheid tot energiemeting. Het TOKEO productassortiment is ontwikkeld om de installatie en eventuele uitbreidingen achteraf eenvoudig uit te voeren.

Bij de ontwikkeling van TOKEO stond voor JEAN MÜLLER de veiligheid voorop. Voorbeeld hiervan is de verhoogde bescherming tegen onbedoeld contact, de veilige spanningsmeting over de zekering en de mogelijkheid om zekeringen te vergrendelen en te parkeren tijdens onderhoudswerkzaamheden. Een andere slimme eigenschap is het feit dat stroomafwaartse leidingen zowel onderaan als bovenaan de lastscheider kunnen aangesloten worden.

De TOKEO-serie is verkrijgbaar tot 630 A en kan uitgerust worden met verschillende uitgangsaansluitklemmen. De zekeringslastscheiders met geïntegreerde energiemeting worden onderling doorverbonden middels USB-C bekabeling en wisselen informatie uit via ModBus.

Samen met de lancering van TOKEO brengt JEAN MÜLLER ook een app uit, JMExpert en JM-DTL-Code®, waarmee alle productgegevens en -documentatie toegankelijk zijn door scanning van de QR-code op het product. De app kan ook worden gebruikt voor projectbeheer .

Geschreven door Cédric Ryckaert