Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

NIEUW bij TELETASK: PENTUS - 5" kleuren touchscreen

Ontdek het PENTUS 5" (12,7 cm) kleuren aanraakscherm, de meest recente aanwinst in het gamma TELETASK touchscreens. Dit nieuwe product biedt een intuïtief en klassevol centraal beheersysteem. Hierdoor past dit perfect in alle moderne woningen en gebouwen.

Twee-in-één: gebruiksvriendelijkheid en design

De combinatie van decennialang opgebouwde deskundigheid gekoppeld aan de meest recente UI-trends (user interface) ligt aan de basis van dit vernieuwende concept. Het PENTUS 5" kleuren aanraakscherm is ontworpen als centrale hub voor het beheer van geïntegreerde domoticafuncties. De gebruikerservaring door de eindklant staat op de voorgrond. Verlichting, temperatuur, screens, audio, energiebeheer en nog vele andere functies kunnen moeiteloos bestuurd worden dankzij het gebruiksvriendelijke menusysteem. Het elegante, moderne ontwerp met een zwarte, massieve glasplaat van 3 mm versterkt de eigentijdse uitstraling in elk interieur. De installatie verloopt erg vlot dankzij de compatibiliteit met de montagebeugel uit de TELETASK AURUS-familie.

Het PENTUS 5" aanraakscherm, synoniem voor eenvoud en functionaliteit

Het PENTUS 5" touchscreen onderscheidt zich op diverse gebieden van andere domotica-oplossingen:

  • Centraal beheer: het PENTUS-scherm zorgt voor een volledig overzicht en beheer van alle kamers en bijhorende functies binnen een woning of gebouw.
  • Gebruiksvriendelijkheid: het eenvoudige menusysteem stelt iedere gebruiker in staat om zijn woonomgeving zonder ingewikkelde processen te bedienen.
  • Minimalistisch ontwerp: een strak ontwerp met vele ingebouwde functionaliteiten waarborgt een stijlvol interieur, zonder onnodige aanwezigheid van tal van separate touchpanels voor alle technieken.
  • Duurzaam en aantrekkelijk: een 3mm glazen voorplaat en een universeel montagesysteem maakt dit touch screen zowel robuust als elegant.
  • Ingebouwde LED-functie: dankzij de ingebouwde LED-verlichting is het scherm ook goed zichtbaar in het donker, ideaal bv. in master bedrooms.
  • Multi-room audio: PENTUS ondersteunt de belangrijkste streaming audiosystemen zoals Sonos, Denon Heos, Bose, enz. Hierdoor kan het geluidssysteem bediend worden met slechts één aanraking op het scherm.
  • Notificatiemogelijkheden: aangepaste herinneringen instellen, zoals 'vergeet medicatie niet', 'garagedeur staat nog open' of 'luchtkwaliteit laag - gelieve te ventileren' behoort tot de mogelijkheden. Het ingebouwde zoemersysteem waarschuwt ook zodat niets aan de aandacht van de bewoners ontsnapt.
  • Favorieten: de meest gebruikte functies kunnen toegevoegd worden aan het startscherm voor een vlot en efficiënt gebruik.

Centraal beheer voor de ganse woning

Het PENTUS 5" kleuren aanraakscherm is een niet te missen upgrade voor iedere eigenaar die op zoek is naar een intelligente en vlotte wijze om alle geïntegreerde domoticafuncties te beheren via een centraal punt. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening, multifunctionaliteit en het elegante design zorgt PENTUS voor het ideale evenwicht tussen technologie en uitstraling.

Consulteer de technische specificaties hier

Geschreven door Koen Debruyne