Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG Hospitality Solutions

Als gast in een hotelkamer of B&B verblijf is het belangrijk om snel en intuïtief functies zoals van verlichting, zonwering en verwarming te begrijpen én te bedienen. Dit levert een beslissende bijdrage aan de schaal van tevredenheid van de gasten. 

Met het oog op een intuïtieve User Experience biedt JUNG hiervoor de gepaste oplossingen dankzij de nodige expertise. Hotels bieden hun kamers immers aan met de meest uiteenlopende technische voorzieningen, van de basisfuncties t.e.m. zeer geavanceerde mogelijkheden. Elke gast moet op een uiterst gebruiksvriendelijke manier de elektrotechnische installatie kunnen bedienen, van het dimmen van de verlichting of het creëren van een behaaglijke temperatuur tot een "ALLES UIT" functie. User Experience is een belangrijke factor, of het nu gaat om een standaard kamer of een luxueuze hotelsuite.

In een standaard hotelkamer met een conventionele installatie steekt de gast na aankomst de hotelkaart in de hotelcard-schakelaar waardoor de verlichting, airconditioning en verwarming bediend kunnen worden. Wanneer hij bij het verlaten van de kamer de hotelkaart uit de hotelcard-schakelaar trekt, wordt de netspanning uitgeschakeld. Deze automatisering bespaart heel wat energie. De elektronische hotelcard-schakelaar werkt met RFID-kaarten van verschillende fabrikanten. De gekleurde status-leds geven feedback. Diverse aansluitmogelijkheden zoals IP-netwerk en oplaadmogelijkheden zoals JUNG Quick Charge® zijn ook mogelijk.

Voor een hotelkamer met een hoger comfortniveau kunnen de hotelgasten a.d.h.v. multifunctionele tasters de functies bedienen zoals het dimbare LED-verlichtingssysteem Plug & Light. Via de kamerthermostaat Fan Coil en de elektro-thermisch bediende verwarmings- en koelventielen wordt de kamertemperatuur geregeld. Zo kunnen gasten altijd van optimale temperaturen genieten.

In een high-end hotelkamer zijn de behoeften van de gasten topprioriteit. Het KNX gebouwenbeheersysteem is de oplossing bij uitstek dat via JUNG bedientasters garant staat voor automatisch verwarmde kamers, gezellige verlichting, ontspannende muziek … Alles kan heel eenvoudig worden bediend. Bovendien verlopen dankzij aanwezigheidsmelders en vooraf geconfigureerde scènes veel processen volledig automatisch.

JUNG Hospitality Solutions, de oplossing op maat voor elk gastenverblijf.

Geschreven door Joppe Coopman