Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

IPS-Remote: onderhoud vanop afstand van het KNX systeem

Een eenvoudige, kostenefficiënte toegang alsook programmering van alle KNX componenten vanop afstand: IPS-Remote maakt het mogelijk. Het onderhoud op afstand bespaart tijd voor de installateur en is bovendien makkelijk voor de opdrachtgever.

Met het versleutelde onderhoud op afstand via IPS-Remote krijgen systeemintegratoren toegang tot de KNX componenten van de klant. Daarvoor heeft hij alleen de ETS app IPS Remote, de IP Interface IPS 300 SREG en de aan de interface gekoppelde licentie IPS-L voor toegang op nodig. Zo is een onderhoud vanuit elke locatie mogelijk.

Eenmaal ingesteld en door de klant vrijgegeven, kunnen systemintegratoren gewoon met de ETS 5 de KNX componenten via IPS Remote Interface in bedrijf stellen, configureren en onderhouden. De systeemintegrator heeft volledige toegang, net alsof hij ter plaatse zou zijn.

Let wel: de klant beslist. De verbinding moet steeds door de klant worden vrijgegeven, ofwel via visualisatie (bijv. de Smart Visu Server) of via een taster. Zo behoudt de klant altijd de controle. De toegang op afstand is uitsluitend beperkt tot het onderhoud van de KNX bus en de geïntegreerde componenten.

Dure en tijdrovende ritjes naar de klant zijn voortaan overbodig. Dit betekent lagere bedrijfskosten en beter voor het milieu. Het onderhoud op afstand is via IP Secure versleuteld. Bovendien staat de server van JUNG in Duitsland, waardoor alle gegevens en toegang daardoor onderhevig zijn aan de strenge regels van de GDPR.

Geschreven door Danny Rogge