Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

DIVUS CTP04 - de toekomst van bedieningspanelen

13/05/2024

De ruimtecontroller DIVUS CTP04 voor een futureproof bediening

Het DIVUS CTP04 touchscreen is een innovatieve oplossing voor KNX gebouwautomatisatie. Dit compacte paneel fungeert niet alleen als intercom, maar ook als ruimtebediening die naadloos werd geïntegreerd in de DIVUS KNX IQ08. Dankzij zijn veelzijdige functies kan de CTP04 in diverse projecten geïntegreerd worden, van appartementen tot villa's, in kantoren, vergaderzalen, feestzalen, brasseries en medische praktijken.

DIVUS CTP04

De DIVUS CTP04 ruimtecontroller is een innovatieve oplossing in de wereld van gebouwautomatisering. Met zijn 4-inch display biedt dit bedieningspaneel naast een intuïtieve intercom ook een centrale bediening in je slimme woning.

Functionaliteit en ontwerp

De CTP04 maakt indruk met zijn gebruikersinterface met schakelaar-look, die varieert van 1 tot 9 knoppen en kan worden uitgebreid tot maximaal 6 pagina's. Hierdoor kunnen 54 individuele functies en commando's worden toegewezen. Vrijwel alle technieken in de woning kunnen worden bediend; denk maar aan verlichting, verwarming/koeling/ventilatie, zonwering, muziek, scènes, … Ook het bekijken van camerabeelden behoort tot de mogelijkheden. Bovendien beschikt de CTP04 over een temperatuur- en vochtigheidssensor.

De visualisatie-interface kan worden geprogrammeerd in verschillende kleuren, zodat hij naadloos in elk interieur past. De CTP04 biedt niet enkel een intuïtieve bediening, maar is meteen ook een esthetische aanwinst voor het interieur.

Innovatieve integratie

De integratie van de CTP04 in de DIVUS KNX IQ08 biedt een verscheidenheid aan geavanceerde functies die uw slimme woning naar een hoger niveau van veiligheid en efficiëntie brengen. De CTP04 biedt dankzij de integratie in de KNX IQ08, ook de mogelijkheid om KNX-secure toe te passen, wat zorgt voor een betrouwbare en beveiligde communicatie binnen uw slimme gebouw.

Uw moderne intercom

De CTP04 fungeert ook als videofoon binnenpost, met geïntegreerde microfoon en luidspreker voor een vlotte communicatie. Hij is compatibel met elk intercomtoestel dat voldoet aan de SIP-standaard.  In combinatie met de DIVUS videofoons zoals DIVUS CIRCLE of SQUARE wordt een state-of-the-art videofooninstallatie opgebouwd.

Een blik in de toekomst

Dompel jezelf met de DIVUS CTP04 onder in de wereld van moderne gebouwtechnologie. Met zijn geavanceerde technologie en aanpassingsvermogen is dit dé perfecte ruimtecontroller voor je smart home/building project.

Bekijk hier de technische info over dit product.

Geschreven door Joppe Coopman