Teletask Center

Box

Openen en aansluiten

De inbouwdoos "Box" voor meervoudige aansluitingen

Inbouwdoos voor stopcontacten, data- en multimedia-aansluitingen.

Het design van de inbouwdoos "BOX" laat toe discreet stopcontacten, data- en multimedia-aansluitingen te voorzien op werkplaatsen in moderne kantoren.

De "BOX" is samengesteld uit twee onderdelen, een metalen structuur die verzonken in een nis van het werkblad wordt vastgezet dankzij een eenvoudig bevestigingssysteem en een module om stopcontacten, data- of multimediacontactdozen in te bouwen.

Twee modellen "Box" zijn beschikbaar. Enerzijds voor een module met maximum 4 contactdozen en anderzijds voor een module met maximum 6 contactdozen.

Flexibiliteit in aansluitingen

De verschillende modules voor elk model zijn inwendig volledig bekabeld en zijn voorzien van een kabel eindigend op een snelconnector GST18. Er zijn combinaties met data- en multimedia-aansluitingen mogelijk. De data-montageplaat is geschikt voor elke RJ45 connector Cat.5e of Cat.6 met Keystone systeem.

Voor installaties die een meer geïntegreerde afwerking vereisen, zal de "BoxPlus" ongetwijfeld aan alle vereisten voldoen. Zijn deksel kan opgevuld worden met een bekleding in leder of een ander materiaal met dezelfde kleur als het werkvlak.