Teletask Center

Teletask voor de woningHet privé-huis van deze familie
huisvest een prachtige en zeer complete TELETASK installatie. Naast verlichting, verwarming en toegangscontrole met videoparlofonie vinden we er een geautomatiseerd home cinema systeem, automatische gordijnen en zonnewering, deurtelefonie en zelfs een automatisch gecontroleerd zwembad.

Als je de woonkamer binnenkomt, valt het minimalistische design onmiddellijk op. De TELETASK bedieningspanelen passen mooi in het interieur - zowel door hun eenvoud als door de doordachte plaatsing. In dit familiehuis is het verhoogde comfort de duidelijke meerwaarde, ingevuld door het domoticasysteem.

In de meeste kamers bedient een AURUS-OLED aanraakpaneel zowel de verlichting, de verwarming als de gordijnen. Een AURUS-TFT in de keuken controleert de sproeiers in de tuin, de zonnewering boven de patio en de RGB-verlichting in de nabije woonruimte. Een multi-room geluidsinstallatie voorziet zelfs de tuin van eigen muziek. In enkele seconden kan de stemming in de woonkamer, met behulp van de voorgeprogrammeerde sferen aangepast worden.