Teletask Center

DIVUS Touchzone

Dé perfecte aanvulling op het TELETASK domotica systeem.

Wenst uw klant een touchscreen die naast de bediening van zijn TELETASK installatie ook andere mogelijkheden biedt? Dan stellen wij u nu dé perfecte oplossing voor:

De TELETASK Divus Touchzone:

  • is een glazen capacitief multi-touchpaneel voor een intuïtief energie- en beveiligingsbeheer in residentiële en commerciële gebouwen
  • biedt een eenvoudige bediening van de TELETASK installatie via de iSGUI applicatie (separaat te bestellen)
  • is voorzien van een geïntegreerde microfoon en luidspreker voor videofoontoepassingen
  • combineert de veelzijdigheid van een tablet met de betrouwbaarheid van een vast, gesloten bedienpunt aan de wand
  • heeft een eindeloos aantal op maat gemaakte opties dankzij de selectie van talloze Android Apps in een gesloten Android omgeving
  • bevat een oproepsysteem voor kantoor, operatiekamer, vergaderzaal enz.
  • garandeert een uiterst eenvoudige aansluiting via netwerkconnectie met PoE voeding (niet voor 19")
  • is dé productinnovatie voor meer comfort en beveiliging in elk "intelligent gebouw"

De TELETASK iSGUI applicatie is bij levering reeds geïnstalleerd vanuit de Google Play store; de installateur dient enkel nog de locatie in de iSGUI te configureren. 

Te verkrijgen in 4 formaten: 7" - 10" - 15" - 19".

Een verticale of horizontale montage is mogelijk. Een opbouwbeugel voor montage op bijv. bureau of aanrecht is eveneens verkrijgbaar. Beschikbaar in 2 kleuren: zwart of wit.

Vermelden we tenslotte nog dat de Touchzone door de prestigieuze +X Award gerenommeerd werd tot het beste product van 2016 en het dankzij zijn stijlvol Italiaans design bekroond werd met de German Design Award 2017.

 

Project: de integratie van een DIVUS met TELETASK in eigen woning

Installateur Michael van den Boogaart van MVDB Electro te Hemiksem combineerde in zijn eigen woning de Divus Touchzone met een bestaande TELETASK installatie, waarmee de sturing van de rolluiken, de NUVO audiozones, de geschakelde stopcontacten, enz...  beheerd worden.

In deze installatie is gekozen voor een  DIVUS Touchzone 10" in een geraffineerd diep hoogglans zwart als perfecte combinatie met het zwarte TELETASK AURUS design. Vanop deze Touchzone consulteert men naast de TELETASK installatie onder andere ook de NUVO audio-applicatie, DIVUS videofoonapplicatie en IP-camera's.  

Wij danken de heer van den Boogaert voor deze vakkundige integratie van beide systemen in zijn woning!