Teletask Center

byNUBIAN Cloud services & data analysis

Building Management System controls your building. But ....
Who controls your Building Management System?

De problematiek rond energiekosten en -duurzaamheid is niet nieuw. Gebouwen zijn de grootste verbruikers: tot 40% van de energie gaat naar de verlichting, verwarming, verluchting en koeling van gebouwen. Alle gebouwbeheersystemen en energielabels ten spijt daalt dit cijfer voorlopig (nog) niet. Het behalen van een energieprestatiecertificaat, van welke aard dan ook, is vaak geen garantie op een werkelijk energiezuinig en comfortabel gebouw. Onderzoek heeft uitgewezen dat er een groot verschil bestaat tussen de conceptuele energieprestatie en deze in de praktijk.

Bynubian levert vernieuwende en duurzame producten en oplossingen om, onafhankelijk van de gebruikte communicatieprotocols (KNX, M-bus, IP, OPC,...), verbruiksdata en andere datastromen in kantoren, winkels en gebouwen op beveiligde wijze in de cloud op te slaan en levert software om deze ‘big data' te analyseren, wat resulteert in echte gebouwen intelligentie.

Zo kan u de energiestromen in uw gebouw in real-time aftoetsen aan het geplande verbruik, afwijkende verbruikspatronen detecteren enz... Dit resulteert o.a. het terugdringen van energiekosten, het verbeteren van voorspellingen, in het afstemmen van vraag en aanbod en het anticiperen op toekomstige storingen in de apparatuur.

Meer info? Klik hier.