Teletask Center

Wandkanalen PK met 45 mm en 80 mm deksel

Het wandkaal PK 210X70 D, is speciaal ontworpen om direct mechanismen 22,5 of 45 x 45 mm in de opening 45 van de wandkanaalbasis te kunnen klikken en om klassieke mechanismen met draagring op een toestelbeker in de wandkanaalbasis te kunnen installeren. Adapterdeksels voor 1, 2 of 3 mechanismen zijn beschikbaar. Zowel bij horizontale of verticale montage is de hartafstand 71 mm.

De kunststof basis van het kanaal en het deksel 80 mm is dubbelwandige uitgevoerd wat resulteert in een hoge mechanische weerstand en een gewaarborgde stijfheid. De boven en onderkant zijn afgerond wat resulteert in een mooi design.

Bij richtingsveranderingen moeten de uiteinden niet in verstek verzaagd worden. De binnen- en buitenhoeken, de T-stukken en vlakke hoeken worden pas op het eind van de montage over de uiteinden geklikt.

Elk wandkanaalcompartiment kan bijkomend opgedeeld worden
door het plaatsen van een scheidingsschot.

Het wandkanaal PK 210X70 D is 210 mm hoog, 70 mm diep en is 2 m lang. Het kanaal heeft 1 deksel 45 mm en 1 deskel 80 mm.
Het kanaal heeft een vast scheidingsschot met op regelmatige afstand perforaties die ervoor zorgen dat kabels van het ene compartiment naar het  andere compartimenten kunnen geleid worden. Het onderste compartiment heeft 1 opening voor mechanismen met draagring. Het bovenste deel heeft 1 opening om direct 45x45 mechanismen in te klikken.