Teletask Center

Teletask PORTA

De nieuwe TELETASK PORTA

TELETASK lanceert de PORTA. Deze gratis applicatie geeft de proximitylezer een extra dimensie inzake loginformatie van de toegangscontrole. De PORTA is beschikbaar voor diverse platformen: Apple gebruikers vinden deze applicatie in de Apple App store, Android gebruikers vinden deze onder Google Play Store. Wie de PORTA liever gebruikt op een vaste PC, vindt onderaan deze pagina de nodige installatiebestanden voor zowel Windows als Mac OS. Dankzij zijn intuïtieve opbouw heb je de PORTA in een handomdraai in de vingers. Telkens de PORTA wordt opgestart, zal deze een overzicht geven van de laatste 1000 aanmeldgegevens van de gebruikers. Daarnaast vind je in de PORTA drie gebruiksvriendelijke filtertoetsen:

Selecteer deze toets om een overzichtslijst van de mogelijke gebruikers te krijgen. Duid eenvoudig een naam aan en zie onmiddellijk wanneer deze persoon zich heeft aangemeld, aan welke proximitylezer en of hij/zij reeds toegang heeft gekregen.

Via deze toets selecteer je welke proximitylezer je wenst te bekijken. Heb je bijvoorbeeld meerdere toegangsdeuren, kan je hiermee enkel de gewenste toegang selecteren. De PORTA laat je vervolgens onmiddellijk zien wie zich aan deze proximitylezer heeft aangemeld en wanneer.

Met behulp van deze laatste toets kan je kiezen om enkel de aanmeldingen te zien die toegang hebben verkregen of enkel deze die geen toegang hebben verkregen. Bijvoorbeeld iemand heeft een proximitykaart om het gebouw te betreden maar heeft geen recht om ook het archieflokaal te betreden. Probeert hij of zij zich toch ten onrechte aan het archief aan te melden, dan zal dit hier geregistreerd worden.

PORTA voor Windows PC & Mac OS, voor Smartphone en voor Tablet:

Net zoals de iSGUI is er voor ook deze PORTA een demo url link (=remote.teletask.be) beschikbaar. Zo kan je de PORTA volledig live aan de klant demonsteren.

Link voor Windows PC

Link voor Mac OS