Teletask Center

JUNG Smart Radio

Op zoek naar een klassieke, intuïtief bedienbare radio in een mooi design?JUNG stelt de SMART RADIO voor. De SMART RADIO maakt gebruik van capacitieve touchtechnologie in combinatie met een trendy wit of zwart glazen front.

Je hoeft niet langer een plaats voor de wekkerradio op het nachtkastje te voorzien, de JUNG SMART RADIO is naadloos integreerbaar in ieder JUNG design. Helderheid van het display en de toetsen is hierbij regelbaar, met een onderscheid tussen radio- en nachtmodus. Kortom, de JUNG SMART RADIO is voor iedere slaapkamer en elke stijl een ideale wekkerradio.

De naam SMART RADIO maakt meteen duidelijk dat deze compacte schoonheid heel wat te bieden heeft. Functionaliteiten zoals een alarmklok, sleeptimer, programmatie tot 8 favoriete zenders en RDS-terugmelding zijn dan ook standaard voorzien. Bovendien beschikt de SMART RADIO aan de rugzijde over een AUX-ingang, voor de aansluiting van een externe muziekbron, en een schakelingang, om bijvoorbeeld samen met de bediening van de verlichting aan of uit te schakelen. Akoestisch kan, via de aansluiting van één of twee 4Ω luidsprekers, gekozen worden tussen een mono- of stereoweergave. Hoewel de ingebouwde UKW-antenne een geruislooze radio-ontvangst verzekert, is ook een externe antenne aansluitbaar.

De JUNG SMART RADIO is apart of in een pakket met één of twee JUNG LSM luidsprekers verkrijgbaar. Het spreekt voor zich dat bij dit alles de JUNG LSM luidsprekers, voorzien van ingebouwde bassreflexbuis, garant staan voor de perfecte geluidsweergave.

Voor meer info, klik hier.