Teletask Center

Oplossingen TeletaskDe TELETASK producten
dienen comfort, veiligheid en energiebesparing mogelijk te maken. Eenvoudig gezegd: levenskwaliteit. Als u zich veiliger voelt als u weet dat uw huis veilig achterblijft en er geen onnodige energie verloren gaat, dan voelt u ‘comfort'. En dat is het ultieme doel van TELETASK. Er voor zorgen dat u zich goed voelt, thuis, op het werk of waar u ook gaat.

Moderne huizen zijn vaak al voorzien van veel comfortabele oplossingen. Toch ontbreekt er nog vaak iets als u bouwt of renoveert. Wilt u nog wat extra spotjes in de keuken, gedimde vloerverlichting in de living, automatische gordijnen of rolluiken, verwarmingregeling per kamer, toegangscontrole met automatische sloten, muziek zowel in de keuken als in de badkamer, een parlofoon, een alarmsysteem, ... kijk, zet dat alles op een rijtje en u hebt heel wat te beheren. Oorspronkelijk bedoeld om uw comfort te verhogen maar toch geeft het u waarschijnlijk een overladen gevoel. Het wordt steeds complexer en steeds moeilijker te controleren. 's Morgens, 's avonds, als u weg gaat of net thuis komt, als u bezoek heeft of rustig een bad wilt nemen...

TELETASK lost het eenvoudig op.

Eenvoud, daar tekent TELETASK voor. Al deze oplossingen, betrouwbaar door ons samengebracht. Integratie of anders gezegd hoogwaardige domotica. In plaats van tientallen schakelaars en afstandsbedieningen krijgt u een efficiënt TELETASK bedieningspaneel waar één simpele knop het nodige combineert.

Klik op ‘ochtend',‘nacht', ‘woning verlaten'... en vergeet al de rest! Gebruik je tijd voor interessantere zaken. TELETASK brengt oplossingen gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid, comfort en veiligheid en vooral, 24 jaar ervaring. Vandaag, in meer dan 20 landen. U bent trouwens niet alleen. Tienduizenden klanten gebruiken onze producten dagelijks. Met een hogere levenskwaliteit tot gevolg!

Voor verdere details, kies één van de oplossingen in het linkse menu.