Teletask Center

JUNG KNX gebouwenbeheersysteemOf het nu om een woning, kantoor of openbaar gebouw gaat, de gestelde eisen inzake veiligheid, comfort en efficiënt energieverbruik worden steeds hoger. Tegemoet komen aan deze eisen via een conventionele elektrische installatie wordt alsmaar moeilijker. Bovendien moeten deze verschillende toepassingsdomeinen ook nog eens continu naadloos op elkaar worden afgestemd wat conventioneel helemaal onmogelijk is. 

Het JUNG KNX gebouwenbeheersysteem laat de verschillende technische functionaliteiten, zoals verlichting, jaloezieën, energieverbruik en opbrengst, audiosturing, beveiliging, verwarming en koeling, met elkaar communiceren en gecoördineerd comfortabel en economisch samenwerken.

Om dit alles éénvoudig te bedienen en te beheren biedt JUNG diverse KNX producten en oplossingen aan, gaande van compacte ruimtecontrollers tot veelzijdige JUNG touchscreens met de KNX Facility Pilot visualisatiesoftware. Deze software is tevens toepasbaar op elke PC die gebruik maakt van windows XP of hoger. Ruimtefunctionaliteiten beheren kan eveneens mobiel van op bijvoorbeeld een iPhone dankzij de JUNG APP Smart Remote applicatie.

Beslissen om JUNG KNX te installeren is kiezen voor de toekomst. De competentie van JUNG en deze van circa 200 andere KNX-partners staan ter beschikking. De wereldwijde standaardisatie van KNX biedt de waarborg dat componenten en toepassingssoftware ook in de verre toekomst beschikbaar blijven. Bovendien biedt JUNG KNX de mogelijkheid om een installatie in functie van een budget stapsgewijs uit te bouwen.

Enkele troeven:

Voordelen voor de ontwerper en de elektro-installateur

 • Eénvoudige planning en installatie door een modulaire decentrale systeemopbouw.
 • Nagenoeg grenzeloze uitbreidingsmogelijkheden.
 • Niet merkafhankelijk
 • Gezien wereldwijd in de diverse vakgebieden KNX-partners te vinden zijn weet KNX de verschillende technieken perfect te integreren en naadloos aan elkaar te koppelen.
 • Koppeling van verschillende KNX-lijnen, KNX-zones en KNX-werelden over IP

Voordelen voor de gebruiker

 • Hoge flexibiliteit door "softwarematige bedrading".
 • Ten allen tijde éénvoudig uit te breiden
 • Overzichtelijke bekabeling aan de bus- en energiezijde.
 • Centrale visualisatie mogelijk op PC's en touchscreens
 • Minimalisering van de bedrijfs- en energiekosten dankzij een intelligent management van de belastingen.
 • Beheer op afstand mogelijk.

Voor meer informatie omtrent de diverse toepassingsdomeinen en mogelijkheden van het JUNG KNX gebouwenbeheersysteem kan u in een woonanimatie vinden via www.smart-housing.de

Weten wat een oplossing op maat voor uw woning, kantoor of gebouw kost? Contacteer ons vandaag nog. Onze specialisten staan steeds voor u klaar!