Teletask Center

Nieuwigheden

LS990 DARK

De LS990 DARK wordt gekarakteriseerd door een heldere metalen vormgeving in een mat donkere tint die het LS990 design volledig tot zijn recht brengt. De LS990 DARK is én blijft in ieder interieur een passend en tijdloos stijlicoon.

Voor meer informatie, klik hier.

 

 Bluetooth Connect

Via het elegante touchdisplay met glazen front volgt een intuïtieve bediening middels acht touch buttons. Daardoor heeft de gebruiker de volumeregeling, start, stop, audiobron- en titelkeuze met de vingertip onder controle.

Voor meer informatie, klik hier.

 

LS Zero

De JUNG LS ZERO transformeert de designconstanten van de tijdloze LS990 in een nieuwe, extreem vlakke versie. LS ZERO vormt bij elke montagewijze - zijnde voor meubel inbouw, stucwerk of een holle wand - een vlak tussen de wand en de bedienelementen.

Voor meer informatie, klik hier.

 

 

KNX Compact Room Controller F50

De JUNG KNX Compact Room Controller F50 is de nieuwe intelligente temperatuurregeling met intuïtief bedienconcept en twee geïntegreerde temperatuurregelaars.

Voor meer informatie, klik hier.

 

KNX Smart Control
Zo logisch was een besturing nog nooit! De nieuwe KNX ruimtecontroller, te monteren in een 2-voudige standaard inbouwdoos, sluit naadloos aan bij het schakeldesign van uw woning. Intuïtief navigeren doorheen de verschillende functionaliteiten met het gebruiksgemak van een Smartphone!

Voor meer informatie, klik hier.

 

 KNX Smart Panel

Alle technieken via KNX overzichtelijk en budgetvriendelijk beheren. De nieuwe Smart Panel maakt het mogelijk om een professionele visualisatie, geheel vanuit ETS, in een handomdraai te realiseren. Bovendien is Smart Panel voorzien van een 1,3 Megapixel digitale camera, hoogwaardige microfoon en luidspreker.

Voor meer informatie, klik hier.


App JUNG FP701 CT-IP:

Het JUNG KNX bedieningspaneel FP701 CT-IP via een handige applicatie vanop je iPhone, iPad of iPod Touch onderweg consulteren en bedienen!
Download deze app via de Apple Appstore en ga aan de slag!

Voor meer informatie, klik hier.

 

Facility Pilot server:


Windows embedded DIN-rail PC met Facility Pilot visualisatiesoftware, geïntegreerde buskoppelaar, IP-interface en USB-interface, alles binnen in toestel!

Deze Facility pilot server is tevens voorzien van een DVI aansluiting zodat ze rechtstreeks als visualisatie PC kan functioneren.
Via de geïntegreerde HTML5 webserver kan de Facility Pilot Server ook via iPhone, iPad of Android Smartphone bediend worden.


Voor meer informatie, klik hier.

Facility Pilot Navigator

Een professionele visualisatie opmaken verliep nog nooit zo snel! Facility Pilot Navigator is een nieuwe JUNG softwaretool waarmee razendsnel de structuur van de Facility Pilot visualisatiesoftware wordt vastgelegd.
Een Facility Pilot Navigator project kan tevens probleemloos gekopieerd worden om voor meerdere Smart-pilots te gebruiken.

Voor meer informatie, klik hier.

 

KNX draaisensor

Geniet van het gebruiksgemak van een klassieke draaipotentiometer voor het sturen van dimbare verlichting op KNX!
Naast sturing van verlichting kan deze sensor ook ingezet worden voor het sturen van bijvoorbeeld zonweringen of het regelen van het volume.
 

Voor meer informatie, klik hier.

 

KNX Objectregelaar:

Een ruimtetemperatuurregelaar zonder bediening aan de buitenzijde!
Deze regelaar is geschikt voor het regelen van de temperatuur in ruimtes waarbij het beheer van de ruimtetemperatuur enkel door bevoegden mag gewijzigd worden. Bijkomend beschikt deze regelaar over 4 druktoetsingangen of 2 druktoetsingangen en 2 uitgangen waarmee andere objecten kunnen gestuurd worden. Deze ingangen ondersteunen de functies schakelen, dimmen, jaloeziesturing, scenes, helderheids-of temperatuurwaardegever. Optioneel is ook de aansluiting van een externe temperatuurvoeler mogelijk.

Voor meer informatie, klik hier.

KNX EnOcean gateway


32 EnOcean kanalen worden via deze nieuwe gateway rechtstreeks met KNX gekoppeld. Diverse functies zoals schakelen, dimmen en jaloeziesturing worden ondersteund. Het configureren verloopt rechtstreeks via ETS.

Voor meer informatie, klik hier


KNX Meld- en bedientableau

Tot 24 kringen kunnen via dit nieuwe IP54 glazen bedientableau eenvoudig en overzichtelijk bediend worden. Iedere druktoets is voorzien van een tekstveld en een 24 kleurige RGB terugmeldingsled's. Dit meld- en bedieningstableau is dan ook bijzonder geschikt als ongecompliceerde centrale bediening. Het meld- en bedieningstableau is verkrijgbaar in 3 kleurvarianten (wit, zwart en zilver). Optioneel kan een IP20 opbouwdoos verkregen worden.

Voor meer informatie, klik hier.

LS990 in messing:

De JUNG klassieker LS990 in een nieuwe verschijningsvorm!
Jung presenteert schakelmateriaal in hoogwaardige met de hand vervaardigde messing. Daarbij kan gekozen worden tussen 3 stijlvolle kleurtonen (Classic, Antiek en Dark). JUNG LS990 Messing, de perfecte symbiose tussen strakke vormen en elegantie!

Voor meer informatie, klik hier.

Serie A champagne en mokka:


De kleurtonen champagne en mokka werden als exclusieve kleurvarianten aan het A500 gamma toegevoegd. Deze nieuwe kleurtonen zijn beschikbaar zowel in het standaard A500 als ook het luxueuze A-Creation (Duroplast of glas) design.

Voor meer informatie, klik hier.

 

DCM audio etagestation:


JUNG presenteert in het klassieke LS990 design een nieuw etage deurstation. De perfecte aanvulling voor plaatsen waar binnenshuis een deurstation noodzakelijk is zoals bijvoorbeeld een artsenpraktijk.
Dit indoor deurstation is verkrijgbaar in diverse designs zodat het naadloos aansluit bij het overige schakelmateriaal in de ruimte.

Voor meer informatie, klik hier.

 

 DCM zuilen


Vrijstaand, stijlvol en robuust! Deze deurcommunicatiezuilen vormen een ideaal alternatief voor omgevingen waar het niet mogelijk is om een buitenstation in of op de façade te bouwen. De DCM-zuilen zijn, zowel audio als video, verkrijgbaar met een hoogte van 1,3m of 1,7m.

Voor meer informatie, klik hier.

 

 

 LS LED-leeslicht

JUNG breidt zijn gamma LED-lichtmanagement uit met een LED wand-inbouw leeslicht. Gezien de benodigde hoeveelheid licht voor het lezen klantafhankelijk is, kan dit leeslicht in 2 stappen ingeschakeld worden. Het JUNG LED-leeslicht is verkrijgbaar voor zowel 48V als 230V voedingsspanning.

 Voor meer informatie, klik hier.

Scenesturing op de JUNG bus:

Deze nieuwe generatie sensorische schakelsensoren en JUNG BUS druktoetssensoren beschikken, in combinatie met de ruimtecontrollers, (relais- en dimstation) over de mogelijkheid tot het oproepen van scenes. Zo kan een combinatie van lichtkringen en jaloezieën, net zoals bij KNX, via 1 toets in de gewenste stand gebracht worden. Via deze nieuwe sensoren kunnen zo tot 4 scenes opgeroepen worden.

Voor meer informatie, klik hier.